Wij verkopen Honda Mercury Pega Boottrailers Tweedehands via Speurders
« Terug

De BF 135/150 buitenboordmotor van Honda; hoogvlieger qua prestaties.

Honda's gloednieuwe BF 135/150 is uitgerust met de meest geavanceerde technieken voor optimale prestaties en is tevens de schoonste en zuinigste buitenboordmotor in zijn klasse. U kunt met een gerust hart het ruime sop kiezen en nog meer genieten!

Als twee motoren in één

Met Honda's VTEC klep timing, gecombineerd met de variabele luchtinlaat, is het alsof je twee motoren in één bezit. Met een laag toerental levert de motor een heel hoog koppel, ten behoeve van een betere acceleratie. Vanaf het middengebied tot het maximum toerental wordt de BF150 zowaar een race motor met een indrukwekkende kick van kracht. U zult genieten van soepel varen bij elk toerental.

Specificaties : BF 135 LU
Specificaties : BF 135 XU
Specificaties : BF 150 LU
Specificaties : BF 150 XU


© 2007 - 2019 Midas Watersport - Ontwerp en realisatie door Reactor Media