Wij verkopen Honda Mercury Pega Boottrailers Tweedehands via Speurders
« Terug

Buitenboordmotoren van Honda 175 pk - 225 pk; optimale prestaties

Honda heeft met de BF 225, BF 200 en BF 175 drie sterke troeven. Alle drie met bewezen V6 technologie, 24 kleppen en elektronische brandstof injectie. De BF 225 is voorzien van Honda's VTEC systeem. VTEC is een klepbedieningssystem dat zorgt voor een soepele vermogensontwikkeling door het hele toerentalbereik. Ontdek de overtreffende trap van vaarplezier, voor elke vorm van watersport!

De BF 175 buitenboordmotor van Honda; het comfort van een V6

Dankzij Honda's vooraanstaande positie op het gebied van viertakt technologie combineren de nieuwe BF 225, BF 200 en BF 175 4-takt buitenboordmotoren uitbundige kracht, maximaal comfort en zijn ze economisch in gebruik, zonder een concessie te doen aan de prestaties.

Specificaties : BF 175 LU
Specificaties : BF 175 XU

De BF 200 buitenboordmotor van Honda; pure V6 kracht

Dankzij Honda's vooraanstaande positie op het gebied van viertakt technologie combineren de nieuwe BF 225, BF 200 en BF 175 4-takt buitenboordmotoren uitbundige kracht, maximaal comfort en zijn ze economisch in gebruik, zonder een concessie te doen aan de prestaties.

Specificaties : BF 200 LU
Specificaties : BF 200 XU

De BF 225 buitenboordmotor van Honda; dé maatstaf voor kracht en technologie

De BF 225 is voorzien van Honda's VTEC systeem. VTEC zorgt voor een soepele vermogensontwikkeling door het hele toerentalbereik, met een climax bij hoge toerentallen voor ongelofelijke eindspurt en topsnelheid.

Specificaties : BF 225 LU
Specificaties : BF 225 XU
Specificaties : BF 225 XXU


© 2007 - 2019 Midas Watersport - Ontwerp en realisatie door Reactor Media