Wij verkopen Honda Mercury Pega Boottrailers Tweedehands via Speurders
Terug

Wanneer vaarplezier uw hoogste prioriteit is, mag de bediening van de motor geen uitdaging zijn. De BF 2.3 en BF 5 bezitten alle belangrijke eigenschappen die de bestuurder het maximum aan comfort, veiligheid en prestaties bieden.De BF 2.3 buitenboordmotor van Honda; licht en handelbaar.

De BF2.3 is de enige 2,3 PK motor op de markt met zowel een gashendel aan de stuurboom en een centrifugaalkoppeling, waarmee tussen de vooruit en de neutraal stand geschakeld kan worden. Dat is vooral praktisch bij het manoeuvreren in kleine havens of kreekjes. De grote ergonomische draagbeugel maakt de motor, in combinatie met zijn lage gewicht, de ideale kleine partner voor uw bijboot.

BF 2.4 SCHU Prijs : 799,-
BF 2.3 LCHU Prijs : 849,-

Specificaties van de BF 2.3 SCHU
Specificaties van de BF 2.3 LCHU

De BF 5 buitenboordmotor van Honda; klein maar machtig

Dezelfde krachtige motoren die u meenemen op het water kunt u weer makkelijk meenemen naar uw auto. Dankzij hun lichtgewicht ontwerp en ergonomsiche draaghendel zijn ze probleemloos te vervoeren. Zo kunt u genieten van alle voordelen van Honda 4-takt motoren, in een compact formaat.

Specificaties van de BF 5 SU
Specificaties van de BF 5 LU
Specificaties van de BF 5 SBU
Specificaties van de BF 5 LBU© 2007 - 2019 Midas Watersport - Ontwerp en realisatie door Reactor Media