Wij verkopen Honda Mercury Pega Boottrailers Tweedehands via Speurders
Terug

Als u betrouwbaar en soepel vermogen nodig heeft, dat waar mogelijk weinig geluid maakt, dan is een buitenboordmotor uit de serie 25-50 pk de ideale keuze. Typerend voor deze motoren zijn de trillingsarme loop, een laag brandstofverbruik en een laag gewicht. Deze lichtgewichten uit de middenklasse verrassen door hun hoog koppel en hoog vermogen. Een drie cilinder met bovenliggende nokkenas, cross-flow cilinderkop met halfbolvormige verbrandingskamer zijn de redenen voor de verrassend hoge prestaties en efficiency.

De BF 25 en BF 30 buitenboormotoren van Honda; in de stilte licht de kracht

In een rustige omgeving past een rustige motor. Daarom zijn de BF 25 en BF 30 voorzien van dubbelwerkende trillingsdempers. De automatische choke en de digitale ontsteking zorgen voor zorgeloos en zuinig varen. De lange stuurboom zorgt voor extra comfortabel varen, terwijl de Power Trim en Tilt versies de maximale prestaties uit uw boot halen.

Specificaties : BF 25 SHGU
Specificaties : BF 25 SRTU
Specificaties : BF 25 LRTU
Specificaties : BF 30 SHGU
Specificaties : BF 30 LHGU
Specificaties : BF 30 SRTU
Specificaties : BF 30 LRTU

De BF 40 en BF 50 buitenboordmotoren van Honda; sterk en compact

Als u wilt genieten van betrouwbare, altijd parate kracht, met een minimum aan geluid, de Honda BF 40 & BF 50 bieden het allemaal en nog meer. Weinig geluid, weinig trillingen, laag benzineverbruik en laag gewicht. Maar de lichtvoetigheid van deze middengewicht maskeert een verrassende kracht. De automatische choke en de digitale ontsteking zorgen voor zorgeloos en zuinig varen. De lange stuurboom zorgt voor extra comfortabel varen, terwijl de Power Trim en Tilt versies de maximale prestaties uit uw boot halen.

Specificaties : BF 40 LRTU
Specificaties : BF 50 LHU
Specificaties : BF 50 LHTW
Specificaties : BF 50 SRTU
Specificaties : BF 50 LRTU


© 2007 - 2019 Midas Watersport - Ontwerp en realisatie door Reactor Media