Wij verkopen Honda Mercury Pega Boottrailers Tweedehands via Speurders
ę Terug

Voor de snellere tochten, voor het afleggen van grotere afstanden of voor de voortstuwing van de wat zwaarder boten: als het op prestaties aankomt overtroeft er geen motor de Honda buitenboordmotoren in deze klasse. Deze motoren munten uit door hun soepele loop, het lage brandstofverbruik en hun krachtige prestaties. Al deze facetten zijn typerend voor Honda buitenboordmotoren.

Totaal nieuwe buitenboordmotoren van Honda 75 pk en 90 pk; perfect voor elk avontuur op zee

Met de introductie van de totaal nieuwe BF75 en BF90 buitenboordmotoren stelt Honda nieuwe maatstaven in de klasse van 70 tot 100 pk. Beide motoren zijn leverbaar bij de Honda Marine dealer.

Deze nieuwe motoren combineren uiterst lage emissiewaarden, die duidelijk onder de grenswaarden van de Europese RCD wetgeving liggen, met uitstekende prestaties op het gebied van acceleratie en topvermogen en onovertroffen brandstof efficiency en betrouwbaarheid. Bovendien zijn zij de lichtste en meest compact gebouwde motoren in hun klasse.

De 1,5 liter motoren zijn gebaseerd op de motor van de Amerikaanse versie van de Honda Jazz automobiel en helemaal aangepast aan de eisen die de marine toepassing stelt. De motor kreeg onder andere een nieuw smeeroliecirculatie- en koelsysteem en er is bovendien extra aandacht besteed aan de corrosiebescherming, ook van de koelkanalen žn de motor. Zowel de BF75 als de BF90 zijn voorzien van Honda's geprogrammeerde elektronische, sequentiŽle brandstofinspuiting PGM-FI.

De BF90 is bovendien voorzien van V-TEC, Honda's unieke klepbedieningssysteem met variabele openingstijden en kleplichthoogte.

Specificaties : BF 75 LRTU
Specificaties : BF 90 LRTU
Specificaties : BF 90 XRTU

De BF 115 en BF 130 buitenboordmotoren van Honda; met volle kracht vooruit

De BF130 en BF115 zijn 2,3 liter pure kracht. De 4 cilinder lijnmotoren met 16 kleppen zijn voorzien van elektronische benzine injectie en een dubbele balansas. Dat staat garant voor een soepele acceleratie naar opwindende topsnelheden. Beide motoren zijn een afspiegeling van ons voornemen niet alleen motoren te bouwen die aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen, maar bovendien echte vrienden zijn voor hun omgeving.

Specificaties : BF 115 LU


© 2007 - 2019 Midas Watersport - Ontwerp en realisatie door Reactor Media