Wij verkopen Honda Mercury Pega Boottrailers Tweedehands via Speurders
Terug

Als u met uw zeilboot in een luwte raakt, of na een lange dag een haven binnenloopt, is een betrouwbare motor het belangrijkste. Honda's buitenboordmotoren in de categorie 8 - 20 PK laten uw zorgen om zeker de haven binnen te lopen vergeten. Betrouwbaar, zuinig in gebruik, trillingsarm en zeer stil. U vaart dus altijd vertrouwd, ongeacht het doel van uw nautische avonturen.

De BF 8 en BF 10 buitenboordmotoren van Honda; meer vrijheid op het water

De snelste en lichtste, geen enkele andere 10 PK 4-takt buitenboordmotor kan tippen aan de kracht en de prestaties van Honda's BF 10. Hij levert de beste acceleratie vanaf elk toerental en heeft het laagste stationaire toerental voor als u wilt trollen. Beide motoren verzekeren een optimale verbranding dankzij het waterproof digitale ontstekingssysteem.

Specificaties : BF 8 SHU
Specificaties : BF 8 LHU
Specificaties : BF 8 SHSU
Specificaties : BF 8 LHSU
Specificaties : BF 8 SRU
Specificaties : BF 8 LRU
Specificaties : BF 10 SHU
Specificaties : BF 10 LHU
Specificaties : BF 10 XHU
Specificaties : BF 10 SHSU
Specificaties : BF 10 LHSU
Specificaties : BF 10 SRU
Specificaties : BF 10 LRU
Specificaties : BF 10 XRU

De BF 15 buitenboordmotor van Honda; innovatief en breed inzetbaar

De BF20 en BF15 zijn de enige motoren in hun klasse die voorzien zijn van een power tilt systeem. Perfect om de motor moeiteloos uit het water te kantelen en bij het varen in ondiep water. Tot aan het middentoerenbereik is de motor hiermee zelfs te trimmen, voor optimale prestaties bij hoge snelheden. De automatische choke en de digitale ontsteking zorgen voor zorgeloos en zuinig varen.

Specificaties : BF 15 SHU
Specificaties : BF 15 LHU
Specificaties : BF 15 LHGU
Specificaties : BF 15 LHTU
Specificaties : BF 15 SRU
Specificaties : BF 15 LRU
Specificaties : BF 15 LRTU
Specificaties : BF 15 XRTU

De BF 20 buitenboordmotor van Honda; innovatief en breed inzetbaar

De BF20 en BF15 zijn de enige motoren in hun klasse die voorzien zijn van een power tilt systeem. Perfect om de motor moeiteloos uit het water te kantelen en bij het varen in ondiep water. Tot aan het middentoerenbereik is de motor hiermee zelfs te trimmen, voor optimale prestaties bij hoge snelheden. De automatische choke en de digitale ontsteking zorgen voor zorgeloos en zuinig varen.

Specificaties : BF 20 SHU
Specificaties : BF 20 LHU
Specificaties : BF 20 SHGU
Specificaties : BF 20 LHGU
Specificaties : BF 20 LHTU
Specificaties : BF 20 LRU
Specificaties : BF 20 SRTU
Specificaties : BF 20 LRTU


© 2007 - 2019 Midas Watersport - Ontwerp en realisatie door Reactor Media