Wij verkopen Honda Mercury Pega Boottrailers Tweedehands via Speurders
« Terug

REUZEFUN IN KLEIN FORMAAT
Al te lang hebben booteigenaars genoegen moeten nemen met beperkte kenmerken op kleine motoren.

De lichtgewicht Mercury 25 en 30 pk EFI viertaktmotoren beschikken over de troeven die meestal alleen op grote motoren terug te vinden zijn. Resultaat: een soepele, stille werking en een uitzonderlijk laag brandstofverbruik.

Beide modellen zijn voorzien van elektronische brandstof injectie, een primeur voor de batterijloze, manueel startende EFI viertaktmotor. Het 25 pk model is ook de eerste motor met dit vermogen, in de geschiedenis van buitenboordmotoren, die over elektronische brandstofi njectie beschikt.


TECHNOLOGIE

Mechanische en power trim modellen zijn eveneens leverbaar. o Speciaal ontworpen luchtinlaatgeleiders voorkomen dat water binnendringt en verlagen het geluidsniveau. De "throttle only" verzekert een gemakkelijke start in het zeldzame geval dat de motor te veel benzine krijgt.

EIGENSCHAPPEN

De sequentiële EFI bepaalt onafhankelijk de exacte hoeveelheid brandstof die in elke cilinder vereist is. Dat verzekert ongeëvenaarde soepelheid, ogenblikkelijke starts en vlotte gasrespons. Alle modellen zijn standaard uitgerust met een 15 A / 186 watt omvormer.

PRESTATIES

De watergekoelde brandstofkoeler voorkomt dampbelvorming en problemen met te warme brandstof. De multifunctionele tillerhandgreep controleert schakelen, stoppen, gas, gasfrictie en sturen, wat bediening met één hand mogelijk maakt. Viertaktmotoren staan bekend om hun stille, soepele werking en hun uitzonderlijke stationaire loop.

BETROUWBAARHEID

Een waarschuwingslampje met geluidssignaal waarschuwt de bestuurder in geval van te hoge toerentallen, lage oliedruk of oververhitting. Alle modellen met elektrische start zijn uitgerust met een manuele handstart voor gemoedsrust en veiligheid als er een lege accu is.


© 2007 - 2019 Midas Watersport - Ontwerp en realisatie door Reactor Media