Wij verkopen Honda Mercury Pega Boottrailers Tweedehands via Speurders
« Terug

KLEIN MAAR DAPPER
De Mercury ééncilinder viertaktbuitenboordmotoren zijn echte lichtgewichten, waardoor ze probleemloos op de spiegel worden gemonteerd en gedemonteerd.

De Mercury viertaktmotoren van 2,5 en 3,5 pk beschikken over een aantal kenmerken die slechts zelden terug te vinden zijn op kleine motoren. Ze zijn veilig, gebruiksvriendelijk en bedrijfszeker en munten uit in soepele, stille werking, zuinigheid en lage emissies.

Beide modellen zijn watergekoeld met thermostatische controle voor betrouwbare werking. De manuele choke verzekert keer op keer een vlotte start. De gasdraaihendel op de tiller brengt de bootcontrole aan uw vingertoppen. Voeg daarbij de grootste cilinderinhoud in deze vermogensklasse en vaarplezier is gegarandeerd.

BETROUWBAARHEID

CDI ontsteking verzekert onderhoudsvrije, betrouwbare en vlotte starts. De superieure corrosiebescherming zorgt voor een langere levensduur.

PRESTATIES

De motoren met grote cilinderinhoud leveren het vereiste vermogen bij lage tot middelhoge toerentallen. Stille, soepele en rookvrije werking.

EIGENSCHAPPEN

De lage schroefuitlaat begraaft het motorgeluid onder water. 6 (F6-F4)/4 (F3.5-F2.5) trimposities plus aandrijving voor ondiep water maken afgelegen zones bereikbaar. De tegen vibratie geïsoleerde gasdraaihendel zorgt voor perfecte voeling met de motor.

TECHNOLOGIE

Visueel waarschuwingssysteem voor lage druk. Decompressiesysteem voor snelle, moeiteloze starts met één hand.


© 2007 - 2019 Midas Watersport - Ontwerp en realisatie door Reactor Media