Wij verkopen Honda Mercury Pega Boottrailers Tweedehands via Speurders
Terug

GEAVANCEERDE TECHNIEK VOOR ONVERVALSTE FUN

In het middensegment van de viertaktmotoren, zijn onze 40, 50 en 60 pk buitenboordmotoren onnavolgbaar.

Deze viertaktmotoren zijn uitgerust met elektronische brandstof injectie voor uitzonderlijke zuinigheid en schokloze, stille werking. Onze BigFoot-modellen zijn voorzien van een grotere tandwielkast voor meer stuwkracht. De 33% grotere onderdelen zorgen voor maximale levensduur.

Ze zijn voorbereid voor SmartCraft en bieden wereldwijd toonaangevende technologie met thermoplastische inlaatturbines voor verminderd gewicht en betere hitteverspreiding, en brandstofi njectoren op elke cilinder voor uitstekende gasrespons. Een draai aan de sleutel zorgt voor een ogenblikkelijke start en snelle ontsteking. Of u nu uw vrienden dan wel vis meeneemt aan boord, Mercury is de aandrijfkracht die u nodig hebt.

TECHNOLOGIE
De SmartCraft technologie met Engine Guardian Systeem controleert alle motorfuncties en waarschuwt u bij mogelijke motorproblemen.

EIGENSCHAPPEN
EFI modellen staan borg voor een ogenblikkelijke start en een vlotte gasrespons in alle weersomstandigheden. Het stille verbrandingsproces en de geluiddempende kappen zijn synoniem met een soepele en rustige werking.

PRESTATIES
Viertaktmotoren staan bekend om hun stille, soepele werking en hun uitzonderlijke stationaire loop. 40% zuiniger dan vergelijkbare tweetaktmodellen. De integrale power trim past het gedrag van de boot aan voor volmaakte controle bij alle snelheden en in alle omstandigheden. De grotere tandwielkast van de BigFoot-modellen betekent dat de schroef dieper in het water zit en de grote anti-ventilatieplaat houdt lucht weg van de schroef voor meer stuwkracht en wendbaarheid (60 pk BigFoot).

BETROUWBAARHEID
Ontworpen voor duurzaamheid, kracht en corrosiebestendigheid, de aandrijfas, schakelas, schroefas, waterpompbehuizing en cilinderkopbouten zijn in roestvrij staal. De BigFoot versie is gebouwd met grotere onderdelen voor extra duurzaamheid. De tandwielen zijn bij voorbeeld 33% groter dan die van concurrerende buitenboordmotoren (60 pk BigFoot).


© 2007 - 2019 Midas Watersport - Ontwerp en realisatie door Reactor Media