Wij verkopen Honda Mercury Pega Boottrailers Tweedehands via Speurders
ę Terug

NIEUWE VIERTAKTMOTOREN, NIEUWE AVONTUREN

De gelauwerde 1,6 liter EFI viertaktmotoren van Mercury zijn een referentie in stille werking en soepele en moeiteloze prestaties. De lat werd voor dit jaar zo mogelijk nog een trapje hoger gelegd.

Voor 2007 introduceert Mercury de 1,7 liter buitenboordmotoren met 115, 100 en 80 pk. Dankzij het motorontwerp, dat gedeeld wordt met de krachtigere Verado lijn, munten de 1,7 liter buitenboordmotoren uit in krachtreserve en betrouwbaarheid.

Dit betekent dat in alle vertrouwen genoten kan worden van de uitzonderlijke prestaties.

Betrouwbaarheid:
Speciale lagers met een smeersysteem onder druk verminderen slijtage. Het auditieve waarschuwingssysteem controleert de vitale motorfuncties zoals oververhitting, te hoge toerentallen, laag olieniveau en lage oliedruk. De aan de achterzijde gemonteerde waterafvoer biedt betere bescherming en meer gebruikscomfort.

Eigenschappen
Het stille verbrandingsproces en de geluiddempende kappen zijn synoniem met een rustige en stille werking.

Prestaties
Viertaktmotoren staan bekend om hun stille, soepele werking en hun uitzonderlijke stationaire loop. 40% zuiniger dan vergelijkbare tweetaktmodellen.

Technologie
De vier kleppen per cilinder en de dubbele bovenliggende nokkenas zorgen voor een indrukwekkend hole shot, meer koppel en efficiŽntere werking. Het Desmodronic schakelsysteem garandeert een jarenlange probleemloze werkin


© 2007 - 2019 Midas Watersport - Ontwerp en realisatie door Reactor Media