Wij verkopen Honda Mercury Pega Boottrailers Tweedehands via Speurders
« Terug

DRAAGBARE OPWINDING
Een groot voordeel van opblaasboten, tenders en kleine boten: u neemt de opwinding gewoon mee, waar u ook gaat.

De Mercury 8, 9,9 en 15 pk viertaktmotoren kenmerken zich door soepele, stille werking, lage emissie en zuinigheid. Ze beschikken allemaal over de nodige troeven voor een veilige, gebruiksvriendelijke en probleemloze motorwerking, zoals multifunctionele tillerhandgrepen die alle motorbedieningen onder handbereik brengen.

TECHNOLOGIE

Modellen met handstart zijn uitgerust met een 6 A / 76 watt omvormer om de accu's goed geladen te houden. Modellen met elektrische start zijn uitgerust met een 10 A / 126 watt omvormer (F15).

EIGENSCHAPPEN

De manuele choke en de voorinspuiting verzekeren een vlotte start en gemakkelijke afstelling van het stationair toerental (F8/F9.9). 5 trimposities plus aandrijving voor ondiep water maken afgelegen zones bereikbaar en verzekeren betere controle in ondiep water.

PRESTATIES

Schoon en efficiënt, met koppel te over en dus meer vaarplezier. De multifunctionele tillerhandgreep controleert schakelen, stoppen, gas, gasfrictie en sturen, wat bediening met één hand mogelijk maakt (F8/F9.9). Viertaktmotoren staan bekend om hun stille, soepele werking en hun uitzonderlijke stationaire loop.

BETROUWBAARHEID

Verbeterde voorinspuiting en manuele choke zorgen keer op keer voor een ogenblikkelijke start (F8/F9.9). Visueel waarschuwingssysteem voor lage druk.


© 2007 - 2019 Midas Watersport - Ontwerp en realisatie door Reactor Media