Wij verkopen Honda Mercury Pega Boottrailers Tweedehands via Speurders

Sinds meer dan 66 jaar ontwikkelt en bouwt Mercury de best presterende en meest betrouwbare bootmotoren ter wereld. Van de beproefde Verado® zescilinder met 275 pk tot de 2.5 pk viertaktmotor, er is altijd een Mercury die aan uw verwachtingen voldoet. Mercury-buitenboordmotoren beschikken over alle technische troeven en worden in één adem genoemd met soepele en stille prestaties. Milieuvriendelijk en zuinigheid gaan gepaard met jarenlange betrouwbaarheid dankzij het uitgebreide testprogramma van Mercury.

Nieuw voor 2010: Mercury stelt de soepele en uitermate krachtige Verado 175 voor en introduceert de compleet uitgeruste F115, F100 en F80 pk EFI viertaktmotoren. Voorstanders van tweetaktmotoren worden op hun wenken bediend met een nieuwe generatie OptiMax-modellen. Die staan borg voor uitzonderlijke prestaties en beproefde betrouwbaarheid in de lijn van 75 tot en met 225 pk.

De toonaangevende kwaliteiten van Mercury werden in 2006 tot tweemaal toe onderscheiden door J.D Power and Associates: de OptiMax kreeg de hoogste score onder DFI tweetaktmotoren, de MerCruiser leidde de tevredenheidsindex voor sterndrives. Of u nu droomt van ontspannen weekends op het meer, van scherend over het water achterom kijken naar de achterblijvers of van onvergetelijke vismomenten mijlen uit de kust, Mercury is uw partner in betrouwbaar vermogen.

Voor de Four Stroke motoren is geen inleidende tekst aanwezig.
© 2007 - 2019 Midas Watersport - Ontwerp en realisatie door Reactor Media