Wij verkopen Honda Mercury Pega Boottrailers Tweedehands via Speurders
Terug

Onvergetelijke dagen op het water beginnen en eindigen met een betrouwbare motor. Vandaar dat zoveel booteigenaars vertrouwen op de zuinige en krachtige Mercury OptiMax.

Dankzij de legendarische directe brandstofi nspuiting die duizelingwekkende acceleraties en topsnelheid combineert met schone, stille en zuinige werking, is OptiMax de perfecte keuze voor vrijwel elke toepassing.

Voor 2007 wordt de lat zo mogelijk nog hoger gelegd met de introductie van een volgende generatie van motoren met nieuwe styling, nog lagere geluidsniveaus en op de 3,0 liter modellen een nieuwe tandwielkast.

Voldoende om ervan overtuigd te zijn dat de OptiMax de beste DFI motor is die ooit werd gebouwd. Het is dan ook geen toeval dat deze reeks aan de top staat in de tevredenheidsindex voor tweetakt buitenboordmotoren van J.D Power and Associates.

Soepele en betrouwbare werkers

De twee met DTS uitgeruste buitenboordmotoren zijn synoniem met betrouwbaarheid dankzij een dubbel of driedubbel netwerk en de eliminatie van kabels door rechtstreekse communicatie met de ECM. De motor- en transmissiecontroles bieden extra bescherming voor de aandrijving en transmissie, vooral voor het schakelen bij hoge snelheid, dat soepeler, stiller en lichter verloopt. Dankzij een ingebouwd automatisch synchronisatiesysteem is het beheer van onafhankelijke motortoerentallen overbodig.

J.D. Power Award 2006
Mercury OptiMax
"Highest In Customer Satisfaction With Two-Stroke Outboard Engines"© 2007 - 2019 Midas Watersport - Ontwerp en realisatie door Reactor Media