Wij verkopen Honda Mercury Pega Boottrailers Tweedehands via Speurders
« Terug

GO FOR THE MAX!
Een draai aan de sleutel en u vaart het avontuur tegemoet met de Mercury OptiMax, de motor die aan al uw verwachtingen voldoet tegen lage kosten. OptiMax kan brandstofbesparingen tot 50% opleveren, wat betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over brandstofkosten na een lange dag op het water. Indien u uw boot uitrust met SmartCraft technologie kunt u optimale toerentallen aanhouden voor nog zuiniger varen.

Lichter dan viertaktmotoren in hun klasse, zijn de 3 en 2,5 liter OptiMax motoren gewichtvriendelijk voor elke bootromp. Ze bieden uitstekende prestaties en een indrukwekkende acceleratie. Precies wat u nodigt heeft om een tube rider of skiėr te trekken, of gewoon om in een oogwenk op snelheid te komen. De lagere trollingsnelheden in vergelijking met viertaktmotoren maken de veelzijdigheid van de OptiMax compleet.

BETROUWBAARHEID

Er wordt gebruik gemaakt van XK-360, een aluminiumlegering met laag kopergehalte, van roestvast staal en een meerlagig lakproces. Dat alles zorgt voor ongeėvenaarde weerstand tegen corrosie. Grondig testen op alle componenten verzekert een lange levensduur.

PRESTATIES

OptiMax is synoniem met een indrukwekkend hole shot en hoge topsnelheid. De OptiMax directe brandstofinjectie verzekert de schone, stille en zuinige werking van een viertaktmotor.

EIGENSCHAPPEN

OptiMax technologie verzekert ogenblikkelijke starts en rookvrije werking. Alleen OptiMax maakt gebruik van een injectieproces in 2 stappen voor een verbeterde brandstofverstuiving en dus lager verbruik, soepele werking en betrouwbaarheid.

TECHNOLOGIE

Het exclusieve Engine Guardian Systeem is verbonden met meer dan 40 sensoren om vooraf te waarschuwen voor mogelijke problemen en om mogelijke schade te voorkomen.


© 2007 - 2019 Midas Watersport - Ontwerp en realisatie door Reactor Media