Wij verkopen Honda Mercury Pega Boottrailers Tweedehands via Speurders
Terug

OPTIMAAL OVER DE HELE LIJN
OptiMax 1.5-liter buitenboordmotoren leveren het stoere vermogen van directe brandstofi nspuiting voor kleine en middelgrote boten. Net als de krachtigere modellen, produceren de 75, 90 en 115 pk sterke OptiMax motoren al het vereiste vermogen met lage geluidsniveaus en schone verbranding.

Net als de V6 OptiMax modellen garandeert het brandstofsysteem een besparing tot 50% in vergelijking met conventionele tweetaktmotoren. Ze zijn licht in gewicht en zorgen voor spectaculaire acceleraties. Voeg daarbij de betrouwbaarheid en duurzaamheid van OptiMax en u begrijpt waarom zoveel booteigenaars eraan verknocht zijn.

TECHNOLOGIE

Een 60 A omvormer met riemaandrijving zorgt ervoor dat de accu's altijd opgeladen blijven, zelfs wanneer op lage toerentallen de elektronische systemen worden benut.

EIGENSCHAPPEN

Een exclusief ontworpen by-pass luchtdemper betekent dat de motor bij stationair toerental nagenoeg even stil is als een viertaktmotor. OptiMax technologie verzekert ogenblikkelijke starts en rookvrije werking. Het unieke 4,7 liter integrale oliereservoir is makkelijk te vullen en fungeert als een geluiddemper op de motor voor een fluisterstille werking.

PRESTATIES

OptiMax is synoniem met een indrukwekkend hole shot en hoge topsnelheid. De OptiMax directe brandstofinjectie verzekert de schone, stille en zuinige werking van een viertaktmotor.

BETROUWBAARHEID

Grondige tests lagen aan de basis van een motor die jarenlang zuinige bedrijfszekerheid biedt. Ontworpen voor duurzaamheid, kracht en corrosiebestendigheid, de aandrijfas, schakelas, schroefas, waterpompbehuizing en cilinderkopbouten zijn in roestvast staal


© 2007 - 2019 Midas Watersport - Ontwerp en realisatie door Reactor Media