Wij verkopen Honda Mercury Pega Boottrailers Tweedehands via Speurders
« Terug

ONTDEK EEN NIEUWE WERELD VAN VAARPLEZIER

Voor wie op zoek is naar turboprestaties is er de nieuwe Verado viercilinder 175 pk sterke buitenboordmotor die de 135 en 150 pk modellen komt aanvullen. Een nieuw concept van kracht en prestaties in het middensegment.

Net als hun grote broers, de zescilindermodellen, zijn zij uitgerust met turbolader en interkoeler voor een indrukwekkend hole shot, krachtige acceleraties in het middensegment en duizelingwekkende topsnelheden. Ze zijn net als hun krachtigere collega's voorzien van dezelfde SmartCraft Digital Throttle & Shift controle, geavanceerde geluiddempende technologie en beproefde betrouwbaarheid. De opwindingsfactor van de Verado is niet in cijfers uit te drukken, maar alleszins onovertroffen!

BETROUWBAARHEID
Verado is de meest beproefde bootmotor die ooit werd gebouw. Hij onderging 25.000 testuren. Alle belangrijke onderdelen werden specifiek ontworpen en vervaardigd voor de supercharged Verado. Daarmee staat hij borg voor prestaties en betrouwbaarheid. De digitale gas- en schakelinrichting onderging meer dan 75.000 testuren. Er zijn geen kabels om af te stellen, te vervangen of aan te sluiten.

PRESTATIES
De 1,7 liter was de eerste viertaktmotor met supercharge en interkoeling. In zijn categorie staat hij aan de top qua koppel en acceleratie. o De SmartCraft digitale gas- en schakelinrichting is synoniem met soepel en stil schakelen en onmiddellijke gasrespons.

EIGENSCHAPPEN
De exclusieve elektrohydraulische stuurbekrachtiging van de Verado maakt sturen moeiteloos, soepel en schokloos. Ze elimineert ongewenst koppel en zorgt ervoor dat u altijd voeling houdt met het water. Veel meer koppel dan om het even welke viertaktmotor en dan de meeste tweetaktmotoren. Van hole shot tot vol gas, met zijn acceleraties bij middelhoge snelheid overtreft hij alle buitenboordmotoren.

TECHNOLOGIE
De SmartCraft technologie met Engine Guardian Systeem controleert alle motorfuncties en waarschuwt u bij mogelijke motorproblemen. Het motorgeluid wordt gedempt dankzij een geļsoleerde kap, gepatenteerde inlaatluchtdempers en een stationair toerentaldemper.


© 2007 - 2019 Midas Watersport - Ontwerp en realisatie door Reactor Media